Ehlers Danlos (EDS) & Hypermobilitetsyndrom (HMS)

Under utredning

2014-10-20 09:47 #0 av: Ratlings

Hej!
Jag har under alldeles för många år haft problem med min kropp men aldrig blivit trodd, fått höra diverse saker som att jag hittar på, överdriver eller bara vill ha uppmärksamhet.
Min förra läkare sa mer eller mindre "knapra dom här tabletterna, jag sjukskriver dig och så hoppas vi på det bästa!", han gjorde mig läkemedelsberoende.

Idag var mitt första besök hos min nya läkare som lyssnade, frågade och tog mig på allvar. Han kollade mina leder, konstaterade snabbt hypermobilitet (jag har alltid varit underhållande då jag kunnat röra leder på diverse onaturliga sätt...) och misstänker EDS. Dom tömde mig på hälften av mitt blod kändes det som och skickade iväg en remiss till reumatolog - ÄNTLIGEN händer något vettigt efter åratal av smärta och lidande!!

Nu kanske jag börjar hänga här då. Ser att sajten inte är så jätte aktiv vilket är tråkigt. Men jag kommer nog definitivt titta in här ändå!

// Lise
When nothing goes right, go left!

Anmäl
2014-10-21 07:24 #1 av: Eds SueZ

Hej! Jag rekommenderar eds på Facebook. Där är flöde och snabba svar!

Anmäl
2014-10-21 09:18 #2 av: Ratlings

Hej! Tack för tipset, jag gick med där igår! :)

// Lise
When nothing goes right, go left!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.