Allmänt prat

November 2013

2013-11-01 11:24 #0 av: [Tassy]

Hej vad tiden går! Dagarna bara rasar förbi här Skrattar

Jag tror jag äntligen börjar komma lite på fötter igen efter all turbulens med uppbrottet ifrån exet och hela baletten. Det blev betydligt mer turbulent än vad jag hade räknat med, men som tur är har jag fått helt underbart stöd av mina vänner, och nbya vänner har tillkommit på vägen! Jag visste inte att så många såg och brydde sig om lilla mig? Förskräckt även om alla frågor är oerhört tunga tidvis.

Idag vaknade jag med ett ryck av åska och hagel, första november! Galen ska snart iväg på behandlingsmöte i stan i rusket, urk! Hur är det med er? Saknar ni snön?


Anmäl
2013-11-01 11:38 #1 av: Chestnut

God morgon!

Började dagen med dressyrträning imorse på Prinsen - gick fantastiskt bra och är supernöjd med tränaren också. Tummen upp

Här är det i övrigt allmänt rörigt med pållarna, skolan och ja... Livet i det stora hela. 

Med vänliga hälsningar
Chess

Anmäl
2013-11-02 00:22 #2 av: [Aquelegia]

#TS, Det är verkligen underbart, att märka i de svåraste perioderna i livet. Hur många som bryr sig om en och värnar om ens välmående. Den känslan är oslagbar!Skrattar

#1 Inte ALLS avis DRESSYRKär Inte hunnit med stallet alls senaste 3veckorna :(

En liten piggelin sitter visst i ryggmärgen. Skulle jobbat på lugna avdelningen, bytte bort det dock för det var SÅ mycket som snurrade i huvudet på mig som jag ville få gjort.
Jobbet är bara för kul ibland även om ischiasen har gett mig några rejäla kramper i sätet idag *påminnelse att ta det lugnt* får stretcha ut musklerna innan jag lägger mig så sliper jag de värsta kramperna imorrn.

Imorgon är jag ledig kväll, tänka sig att jag är ledig lördagkväll, vad man nu gör på en sådan när man inte är akut skadad, inte sjuk och inte jobbar Tummen upp Kommer nog slockna på soffan om jag känner mig rätt ^^

Anmäl
2013-11-02 01:00 #3 av: Anterrabae

Jag hostar och går an... Men idag var vi och hälsade på goa vänner, och jag orkade socialisera för första gången på tre veckor. 😃

Vi hade innan dess ett mycket bra och givande möte med kommunens biståndshandläggare, vi ska kolla om det finns hjälp att få.. På lite olika plan. Det känns skönt att maskineriet är igång och rullar.

Nu ska jag försöka sova lite, hostar fortfarande massor på kvällarna och nätterna.. Så det tar sin stund.

God Natt! 🌙🌠

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

Anmäl
2013-11-03 20:39 #4 av: [Aquelegia]

Var länge sedan jag kände sådan trötthet. Hela veckan har jag nästan vandrat i sömnen så fort jag gått ifrån jobbet. Helt slut herremin!
Hoppas nästa vecka är mer "normal" så jag kanske får igång hjärnan i sin normala tankebana igen.
Kommer stensomna så fort jag nuddar soffan som jag gjort senaste dagarna Looser

Anmäl
2013-11-03 22:54 #5 av: DesK

Härligt att det låter så positivt, tjejer! Skrattar Vi har haft en riktigt bra helg här. Så nu ser jag fram emot morgondagen Glad

Anmäl
2013-11-04 09:41 #6 av: [Aquelegia]

Önskar mor kunde vara med mig och klappa mig på ryggen, ge en slängkyss och vinka av mig till skolan haha jag vet att jag är vuxen men attans vad nervöst att sätta sig bakom skolbänken igen och inte känna ngn. Neh nu ska jag ta tag i kragen och VÅGA!

Anmäl
2013-11-04 09:59 #7 av: Chestnut

#6 Lycka till! Kommer nog att gå super Tummen upp

Jag vaknade med nackspärr från helvetet, ont i höfterna och ena axeln + feber och annat elände. Får väl skylla mig själv lite grann, tränade lite hoppning igår Oskyldig Men insett det nu att rida tre dagar på raken - hårda pass, är alldeles på tok för mycket för min kropp. Det går verkligen inte... Tyvärr!

Idag måste jag in till skolan och sen har jag telefontider och sånt där att hålla ordning på.

Med vänliga hälsningar
Chess

Anmäl
2013-11-04 12:52 #8 av: [Aquelegia]

#7 Vae xakt samma sal jag skrev högskoleprovet i SkämtarKände visst 2 en arbetskamrat och en gammal klasskamrat. Den sistnämnda var det drygaste fan jag mött sen länge ^^ Vissa växer då aldrig ur högskolefasonernaGalen

Hamnade i en grupp där alla läser kursen som fristående. Alla sitter vi i samma sits med att inte alltid kunna och vi kommer hjälpas åt på ett annat sätt än de som går kursen som en del av ett program. Skönt! Vi var alla äldre dessutom och erfarna i arbetslivet vilket ger oss en annan förståelse och vikt av kursen än kanske övriga som inte är så intresserade av just den kursen.

Kommer gå toppenbra.
Idag ska jag bara vila, knäet vek sig när jag gick nedför ngr trappsteg så det smärtar rejält igen. Men en dag vila borde lösa problemet.

Imorgon ska jag nog åka till stallet igen för första gången på nästan en månad sedan olyckan med knäet skeddeSkrattar

Anmäl
2013-11-06 18:38 #9 av: TatsuOni

Min kropp och jag är inte alls överensOberörd Igår kväll subluxerade knät. Det svullnade upp och gjorde ont hela natten så att jag inte kunde sova ordentligt. Var dock bättre imorse efter att ha sovit med det i högläge. Ikväll hoppade skulderbladet/axeln ur led igen. Tog mig drygt en halvtimme att få det på plats igen. Gjorde ordentligt ont, men ledbanden börjar bli så pass uttöjda efter år utav hoppande så att det inte gör lika ont som dem första åren. Smärtan håller inte i sig lika länge heller.

På den positiva sidan så börjar febern äntligen gå ner och om det fortsätter så här med jobb och kroppen håller ihop så har jag snart ett heltidsjobbGlad

Värd för hår. Medarbetare på te.

Home is where the heart is ~ http://tatsu.blogg.se/

Anmäl
2013-11-06 23:04 #10 av: RuiXue

Har datorstrul som heter duga! Datorn går att använda men kan inte varkens installera eller avinstallera saker på datorn för att "windows installer kanske inte installerats rätt!" WTF! Hoppas bara på att jag hinner få hem en ny dator innan denna slocknar helt!

Jennie


Anmäl
2013-11-07 01:56 #11 av: Anterrabae

Här tuffar det på. Fyra veckor sjuka. Men nu så börjar jag nog på riktigt märka att antibiotikan tar, både där den ska och där den inte ska. ;P

Jag har fått hem min Scio, min frekvensmedicin-maskin.. Så jag har mycket att lära mig, och många att scanna och behandla. :) och om jag får kommit åt hur jag fixar mig själv till godtagbart skick så kan jag börja jobba med den på riktigt sen. ;) jag hållet fast vid mina storslagna planer, och jobbar mot det.. Då kanske man kommer en bit i alla fall ;) ni vet det där om att sikta mot stjärnorna och landa i grantopparna.

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

Anmäl
2013-11-16 17:00 #12 av: Anterrabae

Wohoo!

Det har vänt! Det har vänt! Jag håller på att bli frisk!

Igår kväll orkade jag göra både middag, efterrätt och blogga om det! 😊 fick till och med fixat diskbänken! 😘 det bävar länge sen jag orkade såpass!

Idag var det jag som kom ur sängen, fixade kaffet och gav dottern frukost! Det är stort. Jag ska srax börja med middagen och även om jag är sliten så känns det inte oöverstigligt.

Första gången på nästan sex veckor! 💃

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

Anmäl
2013-11-16 18:16 #13 av: [Tassy]

Härligt Ida!

Här har det varit full rulle, har äntligen fixat en ny sovrumslampa! Vuxenvarning på det tror jag!Skämtar Nu slipper vi snava över saker varenda kväll Galen


Anmäl
2013-11-16 19:21 #14 av: Anterrabae

Hihi! Jo lite vuxenpoäng på det! David håller på att fixa en taklampa i vårt sovrum ikväll oxå.. Har inte haft annat än småkameror därinne tidigare..

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

Anmäl
2013-11-16 19:48 #15 av: DesK

Här är det också lite vuxenpoäng, vi har fått hem en rejäler vattenrenare Skrattar

Ida åh, vad glad jag blir att du äntligen börjar bli bättre! Hjärta

Nån av er lampfixare som har lust att fixa mina sovrumslampor? Galen

Anmäl
2013-11-16 19:50 #16 av: Chestnut

Har varit en riktigt upp- och nervänd vecka för mig och är mentalt slutkörd och lite där till. Jädra EDS-skit är en bra sammanfattning! Arg

Har dock blivit lite ljuspunkter här och var med pållarna, plugget går sakta men säkert framåt och jag älskar att det fortfarande är plusgrader!

Med vänliga hälsningar
Chess

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.