Allmänt prat

Babbel vecka 30

2013-07-22 11:01 #0 av: [Tassy]

God dag allesamman!

Här är det full rulle om dagarna. Tummen upp Mår bättre än nånsin och tränar på efter bästa förmåga, gör en hel del framgångar och är inne i en riktigt rejäl positiv spiral. Skrattar Mycket bra händer runtomkring mig också, och det smittar ju såklart också av sig.

Vad har ni för er denna vecka?

Själv har jag semester från praktiken nu i 4 veckor. På onsdag får jag besök.


Anmäl
2013-07-22 12:37 #1 av: [Aquelegia]

Ikväll skall jag göra någon sorts träning, kan inte bestämma vad, jobbar inte förän på torsdag så jag kan köra på ganska "hårt" knäna har bråkat lite så vågar inte riktigt löpträna (intervall)

Kanske blir till att fixa gymkortet idag så kan jag köra en runda där ikväll, hum hum. Skulle helst vilja simma egentligen...men sist jag simmade var det så kallt. Är lite bekväm vill inte ha ont imorgon så försöker hitta någon mjuk men svettig träning ^^

Anmäl
2013-07-22 13:31 #2 av: Anterrabae

Inväntar vänner som ska komma och bada, grilla och mysa..

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

Anmäl
2013-07-22 14:20 #3 av: Chestnut

Vaknade upp med en sjuhelsikes förkylning, så allting känns jobbigare än jobbigast :( blir vila idag med andra ord!

Med vänliga hälsningar
Chess

Anmäl
2013-07-22 21:20 #4 av: [Aquelegia]

Jag har alltså idag lyckats ta det där förbenade körkortet.
3 sjukskrivningar och perioder med mycket smärtor=noll koncentration har kommit i vägen men tack vare mycket stöd och pepp orkade jag fortsätta. Tålamodet har fått sin träning för ngr år framöver ^^

Premiäråkte precis ensam och det gick väldigt bra, kan knappt fatta det för det känns plötsligt så självklart.

Uppkörningen var tuff så visste faktiskt inte alls hur det hade gått förän vi stannade och han sade "ja du är ju godkänd alltså" fattade inget för man får ju inget papper i näven längre så känns allt lite konstigt men tja, SÅ skönt att slippa ha ngn med sig hela tiden som kollar en ^^

Anmäl
2013-07-22 23:33 #5 av: Anterrabae

#4 men GRATTIS!!! Bra jobbar och väl kämpat! ⭐💗⭐👏👍😘

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

Anmäl
2013-07-23 01:25 #6 av: RuiXue

#4 GRATTIS TILL KÖRKORTET!!!Skrattar


Blev en tur till en sjön idag i alla fall. Synd bara att det var frånlands vind så det var inte lika skönt i vattnet som i lördagsFryser Hoppas på varmare vatten nästkommande dagar! Ska ju vara fortsatt varmt hela veckanSol Kommer köra förbi ett par bra badplatser när jag vart på FK på Torsdag, om jag kommer iväg- det hänger helt och hållet på dagsformen eftersom jag måste köra själv (pappa är inte hemma, och ingen av mina vänner har körkort), åka kollektivt finns inte på kartan!

Jennie


Anmäl
2013-07-23 21:25 #7 av: [Aquelegia]

#3 Hur är det med dig nu? Har sjukan släppt nått?

#4  Åh tack, ja det har varit en smärre kamp men nu äre gjort.


Kidnappade en väninna idag och med en rejäl matsäck planterade vi våra vita kroppar på en strand utanför stan. Ja, jag körde dit såklartCool

Jag simtränade så mycket jag bara orkade och visade sig, när vi vände hemåt att kl hade hunnit bli 5 hihi vi åkta till stranden 12 NÄR senast hade man orken att vara där så länge?

Förra året: Kunde inte ligga ner med ryggen mot marken pga ryggskottets eftersviter, simma var ngt min kropp inte alls förstod sig på, lemmarna for åt alla håll och jag hade extrema smärtor i kroppen i många dagar efteråt. Bara att resa mig upp från handduken och bära en väska med badgrejer var ett projekt i sig.

Nackdelen är min oväntat bruna hy! Jisses, inte minns jag att jag kunde bli såhär brun, synd bara att jag inte solade snyggt hihi lite osmickrande ljusa fläckar här och där på kroppen dit solen inte nådde ^^

Anmäl
2013-07-23 23:32 #8 av: RuiXue

Sov i stort sett inte alls natten till idag eller ens på morgonen/förmiddagen så idag har jag bara längtat efter kvällen så man kanske kan få sova! 

Vart hos en kompis en sväng och sedan tvättat en maskin med tvätt. Nu ska jag snart släcka ner för natten. Är mer än lovligt trött och måste ladda både fysiskt och mentalt för mötet på FK över 4 mil bort på Torsdag om jag ska ha en chans att ta mig dit!

Jennie


Anmäl
2013-07-24 01:16 #9 av: Chestnut

Vaknade med röst imorse igen Tummen upp

Varit en sådan där dag då jag borde stannat i sängen men inte kunde, hovslagarbesök, åka och hämta ett hästsläp med hö (och sen lasta ur det igen, pust!) och sen en timma på ridbanan. Har i princip bara sovit däremellan. Kämpar Men febern verkar ha släppt igen, peppar peppar. 

Med vänliga hälsningar
Chess

Anmäl
2013-07-24 12:22 #10 av: [Aquelegia]

Ska bara ut till landet en sväng för att kolla till mina grönsaker och träffa sambons farföräldrar. Man måste passa på med gamlingar så tar all chans som finns för att träffa de.

Resten av dagen skall jag vila/mysa med sambon och SOVA! Lär inte bli mycket sömn fram till söndag då jag jobbar sena långpannor tor-lör.

Har min sista semesterdag på söndag utöver idag så jag får allt sätta mig och skriva ihop en planering för hösten/vintern så jag inte tappar bort mig själv.

Anmäl
2013-07-24 12:44 #11 av: Chestnut

Hade behövt lyftkran ur sängen idag - träningsvärk och förkylning är ingen rolig kombo!

Har tagit mig iväg till banken och pratat med dem, nu ska jag räkna på budgeten... Tyst

Med vänliga hälsningar
Chess

Anmäl
2013-07-24 12:46 #12 av: [Aquelegia]

#11 Har du märkt någon försämring under andra förkylningar? Jag får alltid skitont i leder/muskler när jag är förkyld. Tänkte omd et spädde på din träningsvärk?
Åhå vad jag blev nyfiken nu vad du skall göra budget inför ^^

Anmäl
2013-07-24 15:53 #13 av: Chestnut

#12 Jodå, generellt får jag mer ont av infektioner. Men idag är mestadels träningsvärk, utan tvekan Galen

Med vänliga hälsningar
Chess

Anmäl
2013-07-24 22:27 #14 av: RuiXue

Det har uppstått en nödsituation jag inte kan lösa förens tidigast på Fredag... Jag har slut på mjölkchoklad hemmaGalen

Jennie


Anmäl
2013-07-24 23:33 #15 av: Anterrabae

Var hos vänner hela dagen idag, typ. Har inte träffat dem på länge och jag kände att jag behövde det idag.. Det är så dränerande när familjen mår psykiskt dåligt. Då är det bra att komma iväg och ladda på andra 😜

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

Anmäl
2013-07-25 01:56 #16 av: RuiXue

ÅSKA!!!

Lär nog inte bli något sova innan åskan dragit över... Redan hållt på i över en timma så det här kan nog bli en lång natt!Zombie

Jennie


Anmäl
2013-07-25 08:58 #17 av: DesK

GRATTIS Aye! Blomma Ballong Pokal När kommer du och hälsar på oss?

Anmäl
2013-07-25 11:27 #18 av: Chestnut

#16 Nu blir jag avis... Det var vi som hade beställt åskan! Oberörd

Har ruggigt ont i vänster axeln. Nog för att jag har gjort mycket men det här är lite väl ont tycker jag...

Med vänliga hälsningar
Chess

Anmäl
2013-07-25 16:59 #19 av: DesK

Nu har vi varit hos Hung Fat och shoppat Skrattar

Anmäl
2013-07-25 18:30 #20 av: RuiXue

Åskade i typ 3 timmar inatt, strömmen gick en stund så det vart alldeles kolsvart i grannskapet och blixtarna var så kraftiga att de lyste upp det nattsvarta ute så det såg ut som mitt på dagen! 

Regnar och åskar idag med här, men verkar mest vara åska mellan molnen för har inte sett några blixtar. 

10mm regn kom det inatt i alla fall! Kommer säkert lika mycket nu idag... Regnar ute nu och regnade rejält för en stund sedan. Tycka vad man vill om regn, men nu behövs det allt lite!

Jennie


Anmäl
2013-07-26 00:23 #21 av: [Aquelegia]

#17 *fniss fniss* till dig tar jag ändå tåget så långt kör jag icketSkämtarFår se kan inte lova ngt när jag inte vet hur jag får ihop allt sen med jobbena osv.

#18 *Kram* kanske legat illa eller nått annat sådant där dumt som kan sitta i rejält.Anmäl
2013-07-26 14:29 #22 av: [Aquelegia]

Har haft en tjutande, blinkande och larmande bil utanför sovrumsfönstret hela natten, tack för mig hej!

*Trött tjej* Skall dessutom jobba långpass ända in i sena natten så är lite trött i själen. Jobbar på kaffebaljan. Ledsamt för det förstörde hela min förmiddag, skulle träffat min bästis som varit bortrest men orkade inte.

Det är så extremt viktigt att jag får sova bra så kroppen är med. Är jag trött/outvilad i musklerna så är jag inte lika stark i kroppen och har ökad skaderisk. Får lov att be kollegorna göra tunga lyft idag.
Sambon skällde ut tjejen som ägde bilen imorse. Jag ringde och anmälde larmandet inatt men de fick inte tag i ngn.

Anmäl
2013-07-27 16:23 #23 av: [Aquelegia]

Nähmen äre bara jag som är online månne tro ^^

Jobbade 11 timmar igår och slutade inte förrän 3 så är helt slut idag. Tog en muskelavslappnande innan läggdags igår så vaknade utvilad och utan nått värre ont i kroppen.
Idag skall jag bara ta det lugnt och njuta.

Anmäl
2013-07-28 00:07 #24 av: RuiXue

Hel*ete! Vänster handled, CMC och till viss del MCP är kaputt! Handleden/CMC leden gör galet ont. Har inget gjort, men handleden känns riktigt glappig och på sätt och vis påminner smärtan lite om när jag hade en båtbensfraktur i den andra handleden. Tror inte jag har en båtbensfraktur nu, men OM det skulle vara så illa så är det en helt spontan för har inte stött emot eller ramlat eller något som helst som skulle kunna orsaka en fraktur. 

Jag brukar inte ha ortoser på mig annat än ibland för avlastning, men nu jäklar har den rejäla handledsortosen med tum spica (aluminium skena under handleden och längs med tummen, och plastskena ovanpå armen) kommit fram! 

Jennie


Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.