Allmänt prat

God dag 23/2

2013-02-23 13:41 #0 av: [Tassy]

Snart är februari månad slut, tiden går fort! Glad

Hur mår ni och vad gör ni? Ni är så tysta nuförtiden. Funderar

Här lufsar livet på som vanligt med träningsvärk, stökig lägenhet och allt det där gamla vanliga. Har fått ett ryck och börjat lyssna på gamla godingar medan jag småpysslar här hemma.

Ser galet mkt fram emot helgen, då vi är ett gäng som ska gå ut och ha askul tillsammans! Skrattar och jag tänker för en gång skull släppa loss och inte vara den där tråkiga torrbollen. Partajar


Anmäl
2013-02-23 14:14 #1 av: Chestnut

Dagens!

Här har snabeldraken tagit en svängom i halva huset, andra halvan kvarstår... Har blivit frisk från den där influensaaktiga historian nu så dras bara med mitt vanliga istället. Inte haft en rolig vecka alls vad gäller både kropp och knopp, hänt mycket i familjen de senaste dagarna, tyvärr övervägande negativt Ledsen

Idag varvas städning med vila med stöka i köket med mera vila... Och hästarna givetvis. Gjort som så hela morgonen att jag knäppt på Masterchef/Sveriges mästerkock/Jamie Oliver på TVn, städar och stökar i reklampauser och vilar övriga programmet. Så städningen går lååångsamt... Gäspar Städplanerna är förutom städa efter mig i köket och dammsuga att hinna putsa lite fönster, tvätta och rensa garderoben. Köksstöket består mestadels av göra olika matlådor (lasagne, pajer etc) och sen ska jag testa mig på två nya bakverk. 

Lär ta hela dagen det här eftersom jag inte jobbar på snabbt direkt...

Hoppas att ni får det trevligt Tassy! Partajar

Med vänliga hälsningar
Chess

Anmäl
2013-02-23 14:43 #2 av: qawqaw


Jag har varit rätt tyst p.g.a av all skit jag måste bråka med, jag sitter nu 1 timma i veckan hos en kurator och storbölar. Jag mår rent uta sagt SKIT. Men lite ljus har lvet har det allt varit i och med diagnosen, och sen att jag har kommit i gång med rehab. Jag Har idag släpat iväg mig på ett barnkalas utomhus trots migränen och tack och lov så startade mensen 10 min efter det vi kommit hem.

Anmäl
2013-02-23 20:40 #3 av: Chestnut

#2 KRAM! HjärtaDet är inte lätt när man precis fått diagnos, massor att smälta... Tur att du har kurator att gå till iaf.

Här blev det en oförberedd powernap med mat (köttgryta) på spisen... Slocknade pang boom i soffan. Tack och lov blev ingen skada skedd och när jag vaknade var maten precis klar även om matlusten försvann och ersattes med ovanligt jobbigt illamående Ledsen

Med vänliga hälsningar
Chess

Anmäl
2013-02-23 22:11 #4 av: qawqaw

Diagnosen tar jag med lättnad, skönare att veta vad det är än att pehöva spekulera i det själv. Det jobbiga är att få folk att fatta att min kropp känns som ett jävla korthus och den kräver tid för rehab.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.