Allmänt prat

19/12

2012-12-19 17:48 #0 av: qawqaw

Burrr riktig rå kyla idag, stor dotter blev glad att snött börjat tina för då är det sommar snart.

Idag tog jag mig i kragen och fixade en akut tid på vc för höften, det hela slutade med att 2 läkare klämde och kände på mig. Slutkontentan blev att dom höll med om att det kan mycket väl vara eds och att dom själva inte ville ställa diagnosen utan ville att någon med mer erfarenhet skulle göra det. Nu visste dom inte vart dom skulle skicka remissen men en av dom hade haft en patient tidigare som dom remitterade till örebro för att få diagnos och dom ansåg att jag bör få rätt hjälp så dom skulle göra sitt yttersta nu. Jag fick oxå bekräftat att det var glapp i höften och att den säker hade subluxerat tidigare, nu fick jag spasmofen mot smärtan så jag hoppas det hjälper.

Ikväll ska jag ta ett långt varmt bubbelbad med avslapnade musik med gubben när barnen somnat, det ska bli jätte skönt att få pyssla om sig själv lite.

Anmäl
2012-12-19 19:59 #1 av: Chestnut

Varit en rörig dag, fått både bra och dåliga besked blandat med att jag faktiskt fått en första dos av riktigt starkt antibiotikadropp i hopp om att bli bättre nu innan jul. Känner dock av en hel del biverkningar....

Med vänliga hälsningar
Chess

Anmäl
2012-12-19 20:12 #2 av: qawqaw

Usch är det emot inflamationer du får det?

 

Anmäl
2012-12-19 20:24 #3 av: Chestnut

Antibiotika hjälper mot bakterier, inte inflammation ;) får det mot uvi.

Med vänliga hälsningar
Chess

Anmäl
2012-12-19 20:32 #4 av: qawqaw

Sorry, noll koll på inflamations bekämpning men jag vet ju faktiskt att det är mot bakterier så snurrhuvud jag är Skäms

Anmäl
2012-12-19 22:42 #5 av: Chestnut

#4 Det är vanligt att folk blandar ihop infektion och inflammation så du är inte ensam Glad

Med vänliga hälsningar
Chess

Anmäl
2012-12-19 23:02 #6 av: [Tassy]

God kväller. Haft en riktig skitdag då allt gått mig emot. Haft en dust med en busschaufför också som vägrade släppa av mig vid mataffären, utan hävdade att jag skulle vara tvungen att åka med till mariestad och sen ta ny buss hem? Gissa vem som exploderade, till slut blev vi avsläppta i diket. Fy fan vad jag är trött på dessa ******** bussar!

Den promenaden gorde både mig och gubben svindåliga! Inte var vi klädda för att promenera flera km i detta väder på icke plogade vägar heller!


Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.