Ortopediska skador och behandlingar

För och nackdel med diagnos innan OP?

2012-12-08 15:17 #0 av: qawqaw

Jag ska ev operera handen inom ca 3 månader, är det till fördel att få diagnos innan eller kommer det bli till en nackdel?

Anmäl
2012-12-08 15:34 #1 av: [Tassy]

Det är helt klart en fördel, då det finns saker de behöver ta i beaktning såväl vid sövning som bedövning, hur dom ska sy, läktider med mera.


Anmäl
2012-12-08 15:41 #2 av: qawqaw

Min läkare som jag har någorlunda förtroende för kanske inte hinner ta emot mig innan op, jag klurar på om jag ska våga mig på någon annan läkare. Jag gick men min handledskada 4ggr till vc och blev dumförklarad innan jag själv fixade en dejt med AT på närrehab som kunde avgöra på på 20 min att jag hade en solklar handledskada, detta gör ju inte att jag har jätte förtroende för läkarna. Den sista läkaren jag träffade var den enda som tog i mig när hon undersökte mig och även gick med på att ta ett reumatism prov då hon även undersökte övrig smärta och konstaterade att alla dom ställerna jag sa att jag hade ont och problem med va i leder.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.