Allmänt prat

Synen på framtiden- Framtidsdrömmar

2012-11-26 22:53 #0 av: [Aquelegia]

Hur ser du på din framtid?

Har du större kunskap numera vad du kan tänkas kunna göra framöver, vad vill du framförallt göra med din framtid?

Tänk framtid!

Anmäl
2012-11-26 23:06 #1 av: [Aquelegia]

Jag önskar att jag tar körkort inom snar framtid så jag kan komma ut från stan lite mer. Jag är en rastlös människa i grunden, vill se nya ställen och behöver miljöombyten ^^ 

Hoppas att jag i framtiden orkar med precis det drömhuset jag vill ha. Vill ha lite höns och önskan om en häst hoppas jag kunna uppfylla.
Hund vill vi ha redan nu och det skulle nästan funka med hund (tidsmässigt) men promenader flera gånger om dagen där tar det stopp.

Jag har blivit lite mer tillfreds med att framtiden kanske inte blir som jag alltid tänkt mig. Öppen för vad livet erbjuder.

Angående det här med försörjningen siktar jag på att ha eget efter 30, än så länge är det roligt att kunna jobba med lite olika saker. Vem vet jag kanske hittar drömyrket!

Anmäl
2012-11-28 19:35 #2 av: Chestnut

Inom snar framtid ser jag framemot att börja engagera mig djupare i samhället igen. Ska börja voluntärarbeta kvällstid efter jul och det ska bli galet roligt!

Sen blir det förhoppningsvis utlandsflytt, mera studier, och ja... Längre fram är jag rätt säker på vilket område jag vill specialisera mig på och på jobbfronten lär det väl bli några tuffa år med mycket jourer för att betala av CSN innan jag ser fram emot att bara jobba 50-75% mina sista 10-20 år innan pension. Flört Under de där tuffa första åren planerar jag att klämma in en utlandstjänstgöring på några månader också... Drömmen vore i centralamerika!

Hästar kommer alltid finnas med i bilden på något sätt, inte utomlands dock, men det är ju en relativt begränsad tidsperiod (bara 6 år...). Är sugen på att inom den närmsta framtiden komma ut på någon liten tävling men det hänger givetvis på kroppen, främst foten.

Under studieåren och så blir det lägenhet hyffsat centralt men längre fram vill jag ha en villa med trädgård där jag kan ha stora rabatter med rosor och en egen kryddträdgård.

Sen får vi se vad livet har att komma med men så ser jag på framtiden idag Cool

Med vänliga hälsningar
Chess

Anmäl
2012-11-28 20:05 #3 av: qawqaw

Jag vill på något sett jobba inom vården, jag ska söka in nu till hösten. sen vill jag i framtiden föreläsa för att människor helst inom vården ska bli bättre på att göra sig förstådda, dom måste lära sig att nå ut med deras kunskap inte sitta och rabbla latinska termer kort sagt öka deras sociala kompetens.

Sen i framtiden när barnen blivit större ska jag ta upp min dröm att skapa funktions plagg för t.ex dom som bär olika former av ortoser.

Anmäl
2012-11-28 20:06 #4 av: [Aquelegia]

#2 Åh vad jag ser fram emot att följa dina framtidsdrömmar och håller tummarna att du fixar alla studier galant Skrattande Förr hade jag också velat åka runt och göra lite mer "givande" saker. Men är så hemskt hemmakärSkäms

Anmäl
2012-11-28 20:49 #5 av: Anterrabae

Jag har inte kommit dithän än.. Skäms Är fortfarande så själaglad att min pension gick igenom så jag passar på att vila upp mig. Jag tog storstryk när FK skulle kolla upp min arbetsförmåga. har inte hämtat mig på långa vägar.

 

Men det är klart, i någon mån så känner jag att jag vill hantera min vardag, orka vara en bra mamma och kanske om jag har riktigt tur, få ett barn till. Orka ta hand om trädgården och börja odla mat i större utsträckning.

I nuläget vill jag orka behålla mina intressen.

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

Anmäl
2012-11-28 21:14 #6 av: qawqaw

Chesnut vad ska du du plugga till?

 

Anmäl
2012-11-30 19:34 #7 av: Chestnut

#6 Läkare är planen! (men tandläkare är inte helt uteslutet heller...) Glad

Med vänliga hälsningar
Chess

Anmäl
2012-11-30 20:13 #8 av: qawqaw

spännande, specielt med lite utlandstjänstegöring. Min kompis är vetrinär och har varit i guatemala och hjälp fattiga bönder med deras boskap. Sen har hon rest asien runt och volentär jobbat på olika kliniker.

Anmäl
2012-11-30 20:25 #9 av: Chestnut

#8 Ja det är drömmen i alla fall. Guatemala är fint har jag hört (om än fattigt), jag är dock mer inriktad på Honduras...

Med vänliga hälsningar
Chess

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.