Utbildning & arbete

Blir arbetsökande efter årskiftet.

2012-11-24 12:58 #0 av: qawqaw

Jag ska nu söka jobb igen och sist hade jag tur att få ett helt underbart jobb i receptionen på en vc, tyvärr läggs den ner och jag ska åter igen ut och söka. Minhandläggare är jätte bra men har fått problem men kundtjänsten på arbetsförmedlingen. Jag har säsångsjobbat som städeerska i hela 3 månader och halkade in inom industriarbete p.g.a flytt och behov att att få jobb snabbt. Nu iafl så proppsar dom på att det är inom städ och industribranschen jag hör hemma, trotts det att jag har 10 års arbets erfarenhet inom service yrken och även utbildning i det området. Jag är livrädd för att hamna tillbaka inom idustrin och städning. Jag fick problemmed både händer rygg och ben och hade ständiga hot om uppsägning på grund av att jag hade ont.

Nu är jag desutom handikappad i ena handen och får inte använda den och vad ska man då söka för jobb?

Anmäl
2012-11-24 13:02 #1 av: [Tassy]

Ush vilken jobbig situation, men stå på dig, du ska absolut inte tillbaka till industri och städbranschen! Det och servitris är dom absolut sämsta möjliga tänkbara yrkena över huvud taget!


Anmäl
2012-11-24 13:06 #2 av: qawqaw

Servitris har jag provat och mina handleder klarade det inte. Jag kan inte ens hälla upp vin med en hand när den är full jag kan inte ens lyfta en stekpanna med mat i med en hand och iblan inte ens med 2.

Anmäl
2012-11-24 13:53 #3 av: [Tassy]

Nej servitris är som sagt en av de i särklass värsta yrkena, frisk eller ej. Man drabbas ofta av fallskador, förslitningsskador, stress, ögonproblem, alkoholproblem med mera. Här kan du läsa mer:

http://www.arbetsmiljoupplysningen.se/sv/Yrken/Servitris-och-servitor/

 


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.