Utanför ämnet (OT)

God morgon 20/10

2012-10-20 04:58 #0 av: Chestnut

Inte en blund på hela natten och nu väntar en lång dag så fort solen kommer upp...

Hoppas att ni får en trevlig helg! Glad

Med vänliga hälsningar
Chess

Anmäl
2012-10-20 13:56 #1 av: [Tassy]

Gick och la mig tidigt i hopp om att få rätsida på dygnet. Resultatet? Sömnmaraton på 11 timmar typ. Vaknade nu strax före kl 14. Obestämd fortfarande fruktansvärt trött, typ värre än när jag gick och la mig.


Anmäl
2012-10-20 14:39 #2 av: [Aquelegia]

TS: Då får du allt vänta bra länge, ingen sol här i centrum av staden iafTungan ute

#1 Hände mig samma sov länge och vaknade tröttare än tröttastRynkar på näsan

Efter gårdagens jävulspass på jobbet trodde jag att dagen var körd idag men icke. Detta är andra gången jag missbedömt min fysik i liknande situation inom kort och vaknat med mindre ont än jag trodde efter en dag fylld av värk. Kan nog påstå att jag lärt mig handskas med kroppen iaf, för någonting måste jag gjort rätt för att vakna "pigg" i kroppen.

Är fortfarande kvar i gamla tankar att jag inte klarar någonting, nått jag måste jobba på för tankarna hindrar mig från att faktiskt våga åstadkomma något.
Stödstrumporna var på under natten så vaknade med lätta underben som faktiakt klarar av att röra på fläsket idag så hämtade vovvsing att vakta medans hans matte gjorde en tenta.

Ni kan för övrigt kalla mig för "den cyklande hundvakten" haha jag kan ju inte gå långpromenader så cyklar med allas hundar istället ^^


Anmäl
2012-10-21 00:48 #3 av: RuiXue

En till som är helt slutkörd, blev för mycket igår helt enkelt! Skulle åkt till Hjulet imorse men var bara att inse att det inte gick. 12:40 ringer en kompis och väcker migFörvånad Inte gjort mycket alls idag...

Jennie


Anmäl
2012-10-21 09:40 #4 av: [Aquelegia]

Kul att det kommer efterdyningar NU idag istället för igår när jag var ledig. Trots jag gick med handledskydden hela dagen igår så krampar och värker det i händerna varken höft eller rygg vill med idag och jag måste jobba ._.

Anmäl
2012-10-21 22:25 #5 av: hus-musen

Jupps slutkörd här med faktiskt. Letar lägenhet som inte är de lättaste i sthlm i vanliga fall och defintivt inte när man inte har någon inkomst direkt.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.