Allmänt prat

God dagens 4/10

2012-10-04 18:33 #0 av: [Aquelegia]

Efter en något stygg dag på jobbet där konferensbokningar vart galet felbokade (inte vårat fel *peppar peppar*) så är jag nu helt kaputt. Fattar inte hur jag skall orka resa mig upp och laga middag. Skall bli thaimat och då behöver det koka en bra stund så smakerna kommer fram och inte bara starkt.
Köpte även den efetrlängtade äppelsvarven. SÅ SKÖNT att slippa hugga i äpplena och det tar nu 15 minuter istället för 2 timmar att fylla ugne för torkningGlad
Ska nog sätta mig mot någon väggkant ett tag och trycka in mot triggerpunkten för den skall DÖ!

Btw ngn som haft en triggerpunkt....stavgrejs? Som man kan trycka på triggerpunkter med utan att behöva sitta mot en kant/hörn.

När jag hade handlat fick jag 2 gorbys nya pizzapirog i reklamsyfte men jag tog det självklart enbart i "lata dagar syfte" Cool

Vad har ni haft för er idag?

Anmäl
2012-10-04 18:42 #1 av: [TrollKvinnan_66]

Gokväll =) äppelsvarven, vad är det och vad då torkning i ugnen?

Äter du möjligtvis rawfood *fniss* eller torkar du äpplen till godis?

*nyfiken*

Anmäl
2012-10-04 18:50 #2 av: Chestnut

Varit hos ortopeden, gått i lite affärer, haft mys/pratstund med hästarna och nu är all energi slut. Mår verkligen inget vidare så är supernöjd faktiskt att jag orkade ut till stallet. Behövde hämta lite mental energi där!

Med vänliga hälsningar
Chess

Anmäl
2012-10-04 19:28 #3 av: [Aquelegia]

#1 En grej som skalar, skär och kärnar ur äpplen genom att man sätter fast dom på ett städ och vevar för glatta livet. Det tyngsta med det hal är att få loss kärnan sen vilket är ganska lätt ^^ Jag torkar äpplen för vintern för det har jag ätit som godis vintertid sedan barnsbenGlad
Rawfood har jag tyvärr inte orken med just nu men finns absolut i tankarna då jag mår väldigt bra av råa saker. Tar mindre energi från kroppen att bryta ner och man blir inte så trött efter maten. Mor min är rawfood och blev av med sina livslånga problem. Snackar såklart inte om någon mirakelkur men för henne passar det utmärkt och jag är nästan lika kunnig som mor min inom kosten. Kommer byta kost 50/50 när sambon och jag ksaffar hus. Då kommer jag självförsörja mig med grönsaker  och sommartid nästintill bara leva på vad naturen ger.
Så, så fel ute är du inteFlört

#2 Hur gick det hos ortopeden?

 

Jag somnade för en stund sedan och vaknade med magsyran upp till öronen så blir en "omiz"
Skall nog orka laga mat nu SÅ sugen på thaimat mums mums!
PÅ väg till jobbet imorgon skall sushi inhandlas åh vilken lycklig tjej jag kommer va! Skall jobba 13-22 så lite pepp i form av fräsch mat behövs *matvrak*

Anmäl
2012-10-04 19:36 #4 av: [Tassy]

God dag. Idag är det ONT. Over and out.


Anmäl
2012-10-04 19:40 #5 av: [Aquelegia]

#4 Styrkekram <3

Anmäl
2012-10-04 20:01 #6 av: Chestnut

#2 Ingen idé att reponera, botoxen har inte haft tillräcklig effekt. Slipper kryckorna och återbesök om en månad (dock gjorde vi upp en plan för om det blir värre innan dess), tills dess är smärthantering med både läkemedel och vila prio ett.

Med vänliga hälsningar
Chess

Anmäl
2012-10-04 20:01 #7 av: Chestnut

#5 Styrkekram!

Med vänliga hälsningar
Chess

Anmäl
2012-10-05 00:13 #8 av: hus-musen

Trött, varit på möte med fk och någon annan, ser fram emot beslut som borde komma senast nästa vecka! Tålamod på upphällningen kan man väl säga.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.