Allmänt prat

god dag 16/9

2012-09-16 12:22 #0 av: [Tassy]

Idag lägger jag till ytterligare en sömnlös helvetesnatt till listan. Känner mig helt nedbruten och så är jag PMSig och gråter för ingenting på grund av den sammanlagda situationen. Suck Skrikandes kroppen ska alltid synka all jävelskap i ett.


Anmäl
2012-09-16 12:38 #1 av: [Aquelegia]

Är ledig på onsdag, tycker vi skall ses då!

Idag har jag lovat bort mig till gymmet, skall mest med som sällskap men lite cyklingt och träning för överkroppen skall jag ta försiktigt. Sedan skall vi basta och ligga på massagesäng, fika, dricka mängder med kaffe och laga egen pasta ikväll. Velat göra det i flera år men knåda är inte min bästa egenskapTungan ute Känner mig lättare i sinnet och mer avslappnad efter en vecka med lugna och sköna jobbpass.

Anmäl
2012-09-16 12:43 #2 av: Chestnut

Jag har suttit och bölat till Australia ett tag nu, riktigt bra film! Idag står laga mat och vila på schemat, försöker bara att bita ihop och härda ut fotsmärtorna tills på tisdag... Den ligger så fel, så fel...

#0 Krya på dig i massor! Förstår att du känner dig uppgiven, är inte lätt när allting kommer på en och samma gång Rynkar på näsan

Med vänliga hälsningar
Chess

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.