Om sajten och iFokus

liva upp lite

2012-04-25 02:08 #0 av: [Tassy]

Hallå kära medlemmar!

Jag funderar på hur vi kan blåsa liv i detta forum.
Har ni några tankar och idéer?

Är det något som ni saknar? Glad


Anmäl
2012-04-25 04:48 #1 av: RuiXue

Oj, jadu, det är en bra fråga! Saknar väl inget direkt. Vi är ju trots allt en rätt så liten grupp människor som har hypermobilitetsproblemTungan ute Kanske vi skulle få lite Facebookare att joina här med?

Jennie


Anmäl
2012-04-25 15:00 #2 av: hus-musen

Ja jag saknar aktivitet ;)

 

Näe men vi är väl inte så många aktiva här, så kanske dra hit lite folk från facebook och andra sajter?
Har kikat på ehlerdanlos förbundets hemsida, deras sida är ju rätt död fast det finns mycket folk som är medlemmar.

Anmäl
2012-04-25 15:18 #3 av: [Tassy]

Ja, vi får försöka locka hit folk helt enkelt. Tungan ute


Anmäl
2012-04-25 15:33 #4 av: hus-musen

Ja blir det för lite aktivitet så kan ju forumet läggas ner vilket vore synd.. Finns ju massor med trevligt folk och kunskap här Skrattande

 

Annars kan vi alltid börja med veckans ris och ros kanske :) Har funderat på det förut!

Anmäl
2012-04-25 20:28 #5 av: Chestnut

Få hit facebookare låter bra!

Är det något särskilt ämne ni skulle vilja läsa om i en artikel till exempel? Skriver gärna artiklar men har lite idétorka...Obestämd

Med vänliga hälsningar
Chess

Anmäl
2012-04-25 20:34 #6 av: [Tassy]

idétorkan sitter i här med Rynkar på näsan


Anmäl
2012-04-25 23:57 #7 av: [Aquelegia]

Tror att det mesta handlar om att alla har för tillfället läst på sig ganska mycket ny information och i alla fall jag försöker anpassa mig själv och min vardag mer efter de nya kunskaperna.
Jag har inga direkta frågor just nu då jag bearbetar det jag fått reda på nu för svar på dom "akuta" frågorna.

Sedan är det i alla fall för mig ganska privat vad som sker med min kropp och jag har börjat tänka på att alla kan läsa. Vet inte riktigt varför men har blivit så trött på mig själv med allt "jag mår si, jag har ont där, jag skadade mig där" det har handlat så mycket om mig senaste månaderna. Är ganska tom just nu. Kommer nog igen när det vardagliga löst sig lite mer.

Anmäl
2012-04-26 12:49 #8 av: Razzora

Kanske skulle man kunna ta upp detta med HMS/EDS för dom som är runtomkring dom som har problem dvs nära och kära. Det är ju inte så många som kasnke förstår sig på oss som har problem.

För alla på min arbetsplats har ingen aning om vad HMS/EDS är för något. Har fått "utbilda" dom så att de förstår att mina begränsingar inte har med huvudet att göra utan med min kropp. Många tror att bara för att man har ont och inte kanske kan använda kroppen i samma utsträckning som alla andra så är man lite "dum i huvudet" fast det nog är tvärtom.

Annars måste jag hålla med #7 att man känner sig ganska tom just nu. Har också haft en jävlig period med mycket smärta och elände.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.