Utanför ämnet (OT)

tyngdkänsla bihålor

2012-03-06 19:45 #0 av: [Lillfjanten]

lite ot, men är det någon som känner en tyngdkänsla i bihålor när man böjer ned huvudet? ibland, när jag ska ta upp något från golvet, eller kanske klappa katten, då känns det som om bihålorna tynger mot näsan och pannan och det är en väldigt oskön känsla. likadant när jag ligger på rygg utan kudde, då känns det som bihålorna faller ner mot nacken. låter lite knäppt kanske, men det är en olustig känsla, och som tur är så märker jag inte av det så ofta, men ändå..

detta är inget nytt, utan jag har känt det i många år och har även kollat mina bihålor på önh, så jag misstänker inte något, utan det är bara en obekväm känsla.

Anmäl
2012-03-07 12:48 #1 av: hus-musen

Jo känner igen det, händer mig oftast just när jag böjer mig framåt. Varje sommar känner jag av det mycket, och får näsblod mer eller mindre varje natt efter trycket.

Anmäl
2012-03-07 12:54 #2 av: [Lillfjanten]

Oj, näsblod har jag faktiskt aldrig haft. Jag kan inte påminna mig om vilka perioder jag känner av detta, ska tänka på det i fortsättningen ifall det har något samband med annat.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.