Utanför ämnet (OT)

OT: Alla hjärtans dag

2012-01-31 05:04 #0 av: [Lillfjanten]

är det något du firar på något vis? eller kanske blir påtänkt? för mig är det (lite tyvärr faktiskt) en dag som alla andra..

Anmäl
2012-01-31 12:47 #1 av: [Aquelegia]

Alla hjärtans dag brukar jag fira med vänner men har jobbat senaste 3 åren. Förra året dock lagade sambon och jag 3 rätters och tog oss tid bara för varandra.
Ganska skönt att bara få vara oss som par.
Men Inget överdrivet romantiskt, presenter ger vi bara varann om vi verkligen behöver något som förra året fick jag min efterlängtade spikmatta Tungan ute
I år ska vi dock fira med vänner igen, jag och en väninnan ska baka en enormt stor chokladtårta och bjuda folk på.
Jag gillar att ha det som en dag för att visa omtanke och kärlek för sin omgivning.
Det kan ju för många vara en ångestfylld dag, en dag man känner sig ensam. Så ska det inte behöva vara.

Anmäl
2012-01-31 13:13 #2 av: [Tassy]

Då daten fyller år på dagen så blir det att fira honom i stället. Han vill inte ha sin födelsedag förknippad med alla hjärtans dag, och det har jag full förståelse för! Jag skulle ha tyckt samma.


Anmäl
2012-01-31 20:41 #3 av: hus-musen

Firar inte alla hjärtans dag alls. Var väl mest en rolig grej på högstadiet men nu känns det inte särskilt nödvändig. Kärlek kan jag fira alla dagar om året :)

Anmäl
2012-02-01 09:44 #4 av: kkarinn

jag älskar alla hjärtansdag!!!Skrattande

 

ska skicka fina sms till alla vänner och baka något till min man :) och köpa tulpaner till mig själv haha

Anmäl
2012-02-01 10:18 #5 av: [Lillfjanten]

jag måste säga att jag skulle tycka att det var roligare att bli uppskattad då och då i vardagen i stället, men det blir jag ju inte heller :) gillar inte när det ska bli sån köphysteri över vissa dagar/helger.

Anmäl
2012-02-02 09:47 #6 av: Fridaybrew

Jag och sambon brukar gå ut och äta middag dagen INNAN =) Då får vi oftast resturangen helt för oss själva för de flesta väljer att "spara" resturangbesöket till dagen efter och då är det trångt stojjigt och dålig service.

Man får rena VIP behandlingen dagen innan riktigt trevligt att ha en resturang för sig själv och servitörens fulla uppmärksamhet.

Anmäl
2012-02-02 09:51 #7 av: [Lillfjanten]

#6  smart! :)

Anmäl
2012-02-02 10:14 #8 av: kkarinn

jag tycker stämnigen är trevligare än vanligt på stan också :)

det behövs en mysig dag i februari mörkret !!

Anmäl
2012-02-02 15:32 #9 av: [Aquelegia]

Allt det där med hjärtklädda nallebjörnar är inget för migTungan ute Sambon och jag köper rosor till varandra andra dagar istället även om det var något år sedan det ens hände.

Alla hjärtans dag har varit mycket ångestfyllt för mig förr då jag var "den eviga singeln"
Så försöker att se till att alla i min omgivning får lite uppskattning och omtanke extra denna dagen för att den dagen just är ångestfylld för många.

Kan ju berätta för er om min värsta alla hjärtans dag!

Jag var superkär i en kille på gymnasiet.
På Alla hjärtans dag tänkte jag. Får jag en ros så är jag hans men om inte så ska jag sluta vara kär i honom, det leder ändå ingenvart.

Jag fick rosen ( den låg på mitt rum på internatet), men tyckte att något var skumt. Det som stod skrivet lät inte som han och inte hans skrivstil. Visade det för min väninnan som var jättenära vän med honom men hon lovade dyrt och heligt att jodå visst var det från honom. Hon hade själv sett honom köpa rosen.

Skickade sms till honom och tackade och berättade för honom hur förälskad jag hade varit i honom men inte vågat säga det.

Ehhhhhh ja alltså det hela var en kupp från mina "vänners" sida som tydligen tyckte det var skitkul att driva så med mina känslor.
Vänskapen mellan killen och mig totalförstördes, och sen dess hade jag noll tillit till folk. Först i år som jag vågat bli vän med folk omkring mig igen så sviken var jag.

Nu i efterhand kan jag skratta åt det men då kan jag lova var det verkligen inte roligtOskyldig

 

Anmäl
2012-02-02 19:32 #10 av: kkarinn

#9 oj vad sjuuuuuuuuuuuukt elakt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anmäl
2012-02-02 19:35 #11 av: [Tassy]

#9 men nej vad elakt Rynkar på näsan fy!


Anmäl
2012-02-03 01:37 #12 av: [Aquelegia]

#10 & #11 Japp jag kunde knappt uttala hur fruktansvärt sårande och kränkande det dom hade gjort mot mig var, men sedan dess har jag lärt mig att välja bort sådana vänner.
Och inte vara olyckligt kärTungan ute

Så om någon känner sig ensam denna dagen berätta då gärna hur det kan gå, jag bjuder gärna på ett fniss åt mitt elände för flera år sedan. Alla hjärtans dag kan gå fruktansvärt snett!

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.