Allmänt prat

Uppiggande?

2011-11-17 17:47 #0 av: hus-musen

Vad gör ni för att pigga upp er? 

Känner mig tvärslut nu efter att jag börjat på APU på en förskola, går halvtid. Somnar när jag kommer hem och känner mig allmänt seg och okoncentrerad när jag gör något.
Koffein, energidryck mm hjälper inte och har aldrig gjort. 
Fick tipset om att ta en rask promenad eller lite gymnastik och kände att det inte riktigt var ett tips som passar migTungan ute

Nytt rekord satt oxå, tre dagar på förskolan och nu är jag snorförkyld med äggstora lymfkörtlar igen haha. Helt hopplöst.

Anmäl
2011-11-17 17:53 #1 av: [Tassy]

oj, hmm... knockar ur på soffan Tungan ute ibland kan det hjälpa att sitta ute en stund och få friskluft, men det är väl det.

Äta nåt med MYCKET kolhydrater är jag bra på Skäms


Anmäl
2011-11-17 18:00 #2 av: hus-musen

Jag är ju ute minst 2 timmar om dagen på förskolan, så friskluft har jag fått nog av när jag kommer hem känner jag. 

Mmm det har slunkit ner en kanelbulle, kanske inte blev piggare direkt men lite gladare känner jag mig allt Skrattande

Anmäl
2011-11-17 18:12 #3 av: Chestnut

Choklad!

Annars brukar det pigga upp att slumra en stund eller göra någon väldigt basic syssla, typ plocka in glas från diskmaskinen. Tycker att det är skönt sen att se när det är lite renare Tungan ute

Med vänliga hälsningar
Chess

Anmäl
2011-11-17 18:28 #4 av: hus-musen

Mmm ja choklad är inte helt fel.. Kom just på att jag har en chokladpaj i frysen!

Ja så gör jag oxå, ställer mig och diskar om det finns något eller plockar ur, det är lagomt enkelt. Eller vattnar blommorna, då behöver ja ginte tänka liksom. Och det är skönt att ha det borta från måste-göra-listan!

Anmäl
2011-11-17 18:45 #5 av: hus-musen

Förresten, har ni någonsin problem med svullna lymfer och förstorad sköldkörtel? Jag har haft det sen i slutet på augusti, läkarna hittar inget fel. Inga streptokocker eller konstiga blodvärden.
Kan det höra till eller är det något annat knas?

Anmäl
2011-11-17 19:26 #6 av: [Tassy]

#5 Jag har haft det, fick gå en 3-4 ggr och kolla sköldkörtelvärdena, men det blev aldrig något mer av det. Lymfkörtlarna kan ju vara svullna väldigt länge efter infektion också, och vi EDSare kan ju få diverse muppresultat av vårat immunförsvar. Glad

Har man kollat dina sköldkörtelvärden?

 

angende disken så tycker jag ni är knäpp! det är det jag främst måste spara all energi till, och ändå bara växer diskberget Gråter


Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.