Utanför ämnet (OT)

Nu har jag bestämt mig! Studier!

2011-07-17 23:25 #0 av: RuiXue

Det blir flytt tillbaka till Sverige troligtvis ibörjan av nästa år om allt går som jag vill. Har under tiden tänkt läsa Matte B och C på egen hand för att tenta av och få behörighet i kurserna. Sedan bär det av till Göteborgs Universitet på Naturvetenskapligt basår för att få behörighet i Fysik, Biologi och Kemi samt Matte E. Sen lutar det åt Fysikerprogrammet!

Justin är fysiker med fokus inom kvantfysik och forskar om parallel världar. Det verkar så himla intressant och jag är helt fast i ämnet!

Som fysiker står man även inför en väldigt bred arbetsmarknad så det känns som bra planerGlad

Det man inte har i kroppen, det får man ha i skallenFlört

Jennie


Anmäl
2011-07-17 23:49 #1 av: [Tassy]

härligt! Skrattande


Anmäl
2011-07-17 23:57 #2 av: RuiXue

Jag blir som trollbunden när jag lyssnar på audio books om Parallel världar, så det känns som om det är det rätta att studera: Fysik, vilket även innebär möjligheten att studera parallel världar framöverSkrattande

Sen att en fysiker kan söka i stort sett samma jobb som en civilingenjör gör ju inte saken sämreFlört Så arbetsmarknaden är minst sagt bred!

Jennie


Anmäl
2011-07-20 20:16 #3 av: Chestnut

Oj, låter väldigt högt flygande! Hoppas att det går bra i alla fall Glad

Med vänliga hälsningar
Chess

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.