Utanför ämnet (OT)

God morgon 6:e juni

2011-06-06 06:09 #0 av: Chestnut

Hur mår ni idag? Firar ni Sveriges nationaldag på något särskilt sätt?

Jag har sovit urkasst i natt till följd av smärtor. Är knäet och fotleden som krånglar. Sen gör inte en utflippad mage och feber saken bättre...

Ska försöka få en uppsats skriven idag men i övrigt ta det lugnt. Funderar på att göra en rabarbersmulpaj som lite fika, vet inte om jag orkar stå och fixa med det bara.. Obestämd överväger att åka in akut med fotleden med och få den röntgad i alla fall eftersom jag har så förbaskat ont men återigen - vet inte om jag orkar.

Nåja, hoppas att ni får en fin dag!

Med vänliga hälsningar
Chess

Anmäl
2011-06-06 06:23 #1 av: [WX5]

Nä inget firandes här inte men den åländska den 9:e och sen den finska i december. Skrattande

MVH Emilia

Sajtvärd på Åland. Söker medarbetare, PM vid intresse.
Medarbetare på Kost, Öl och Social fobi.

Anmäl
2011-06-06 12:19 #2 av: [Tassy]

God dagens!

Jag har precis vaknat och funderar över vad jag ska hitta på härnäst.

Jag firar inte vår nationaldag, har aldrig gjort.

Jag skulle avvakta med foten, förmodligen är den illa stukad bara. Vart i foten sitter skadan? Du kan ha skadat ligament/ledband eller liknande, och det gör djävulskt ont. Been there done that.


Anmäl
2011-06-06 12:59 #3 av: Chestnut

#2 Har avvaktat en vecka nu från första olyckan som verkar ha satt igång det hela. Efter att ha belastat snett i fredags kan jag inte stödja alls.. Obestämd Även om det bara är ligament (vilket jag tror skulle bli chockad om det vore en fraktur) så behöver jag stabilare ortoser. Plus att knäet har svullnat upp och gör djävulskt ont (och ortopeden är tjänstledig).

Men är kluven för akuten är inte min favoritplats en dag som denna, lär vara smockat med trafikolyckor..

Med vänliga hälsningar
Chess

Anmäl
2011-06-07 00:24 #4 av: RuiXue

Det blev en dag med 6 timmar på Glostrup Hospitals akutmottagning för min delTungan ute Mådde toppen imorse när jag vaknade och gjorde mig klar för jobbet. På bussen till jobbet började jag svettas och må illa och strax innan jag skulle av bussen så domnade armar och ben bort heltFörvånad Lyckades på något vänster komma av bussen och sakta ta mig till jobbet där jag blev liggande på en soffa några timmar innan jag åkte till akuten.

Jennie


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.