Utanför ämnet (OT)

Alla hjärtans Dag

2011-02-14 12:29 #0 av: Chestnut

God morgon

Vad ska ni hitta på idag?

Jag tillhör de som inte har något att fira idag så det blir hemma större delen av dagen (sportlov), ska in till stan en sväng och handla lite akvarieprylar och hämta cabombas hos Tassy bara.

Har haft ytterligare en dålig natt med mycket ont och fått linda in diverse kroppsdelar Tungan ute Ser lite roligt ut..

Med vänliga hälsningar
Chess

Anmäl
2011-02-14 14:37 #1 av: Chestnut

Hepp, blir bara hemma för mig - bilen startar inte Rynkar på näsan Va tydligen problem med att få igång den imorse och nu går det inte alls... Så vi är fast här tills syrrans pojkvän kommer med startkablar ikväll Obestämd Om det nu går att få igång den överhuvudtaget.

Med vänliga hälsningar
Chess

Anmäl
2011-02-14 18:04 #2 av: [Tassy]

God eftermiddag.

Jag har pajat mitt vänstra knä rätt illa idag, fortsätter det att bli sämre får jag hoppa över simningen på torsdag. Märkte när jag simmade att det började göra ont, och sen kändes det som om jag hade en luftbubbla under knäskålen. Jätteäcklig känsla! När jag väl kom upp ur vattnet så kunde jag inte räta ut benet och gå ordentligt. Suck, hem och slänga på lindor.

Värsta smärtan sitter i själva knäleden, som även är lite sladdrig nu. Knäskålen fladdrar inget nämnvärt.

 

Idag kom min nya cirkulationspump i vattnet, holy jesus! Måste ha täckglaset på annars sprutar det ut vatten Skrattande Tyvärr mår inte mina cabombas särskilt bra i strömmen Tungan ute Får nog byta ut dem så småningom. Nåväl, det finns små gröna fina kvar i 54:an åt dig ches, men de behöver hem snarast innan de blir mollymat!


Anmäl
2011-02-14 22:43 #3 av: Chestnut

#2 Den där luftbubbel-känslan är jag bekant med, burr Rynkar på näsan Och någon solklar orsak till varför det blir så för mig ibland har vi inte hittat...

Vi har fått igång bilen nu på kvällen, sköter den sig imorgon med kan jag nog komma förbi och hämta Glad

Med vänliga hälsningar
Chess

Anmäl
2011-02-14 23:47 #4 av: RuiXue

Sitter och pratar med Justin Glad Vi är varandras Valentines idagGlad Jobbet har vart rätt okej för att vara Måndag och för en gångs skull ligger vi bra till ordermässigt!

Luftbubblan känner jag väl igen också, jag hade den känslan i mitt vänstra knä i förra veckanRynkar på näsan Man bara väntar på att det ska knaka till ordentligt!

Jennie


Anmäl
2011-02-15 01:11 #5 av: [Tassy]

#3 Oki, jag har ett möte på eftermiddagen (14.30) men är nog fri efter 16 tror jag


Anmäl
2011-02-19 13:10 #6 av: hus-musen

Lite ot, men varför blir det luftbubblor i knäna? Eller ja, det kanske inte är luftbubblor men det känns så.

Anmäl
2011-02-19 13:21 #7 av: [Tassy]

Ledvätska på fel ställe


Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.