Utanför ämnet (OT)

God morgon 2/3

2011-03-02 10:01 #0 av: Chestnut

Morrn morrn

Sitter i skolan, läraren sjuk på första lektionen så tanken är att vi ska skriva på vår inlämningsuppgift i spanska. Sitter dock och pluggar inför ett prov i eftermiddag istället Tyst

Var så fruktansvärt trött igår kväll så jag har sovit som en stock hela natten. Är fortfarande fruktansvärt trött och vill helst gå och lägga mig igen... Febrig och har ont med så idag är en tuff dag, särskilt med tanke på att jag inte kommer hem förrän vid 17-18 någonting. Obestämd

Hoppas att ni får en bra dag!

Med vänliga hälsningar
Chess

Anmäl
2011-03-02 17:02 #1 av: [Tassy]

God dag allesammans!

Idag ringde arbetsterapeuten och kallade in mig på akuttid, så nu har jag fått en rullstol, handledsortoser och mjukare handtag till kryckorna.

Jag ska få en till rullstol också som är beställd och beräknas att komma inom en vecka. Glad


Anmäl
2011-03-02 21:40 #2 av: RuiXue

Har haft en evigt lång dag på jobbet! Dum som jag var så tog jag ingen Dolol imorse för jag var redan så sömnig från dosen jag tog inatt för att kunna sova. Har stått och haft ONT hela dagenRynkar på näsan Isch Amanda, låter lite som om vi haft inte helt olika dagar idag!

 

Skönt att du äntligen fått en rullstol och allt TassyGlad

Jennie


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.